Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriftenigjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. Denne gang servert med flintstek, stekt iovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
DENNE GANGEN ER DET LIME OG ROSMARIN. Høres deiligfriskt og sommerlig ut, og det var det og. Alle varianter av sjokolade og krem føles litt for mye i sommervarmen
Sukker og karri som Don Segundoi VG gjorde isintid. Lutefisk er blittinigjen. Den dukker opp på flere og flere middagsbord, og spises gjerne flere ganger, både før og etter jul
Man må da ha litt lenger tid på seg, siden denne starteren bør stå en god stund å utvikleseg. Når det var klart for fredagspizzaigjen måtte jeg jo prøve steinen
Hjemme igjen og kjøttfri mandag. Vekkerklokka har nesten ikke vært i bruk i hele januar. Da har jeg kommet meg hjem fra ferie, så da er det tilbaketil jobb og hverdag igjen
Man må da ha litt lenger tid på seg, siden denne starteren bør stå en god stund å utvikleseg. Når det var klart for fredagspizzaigjen måtte jeg jo prøve steinen
Jeg har laget grønnkålchips en gang før og skrevet om det her. Men så var jeg på besøk hos min kjære venn Mari som hadde lagetdet med hakkede mandler, og det er den beste grønnkålchipsen jeghar smakt
Jeg er innei en ny suppeperiode, tror jeg. I går så jeg at Kristine Weber la ut oppskrift på en tomatsuppe, så da tenkte jeg like godt at jeg kan da dele min jeg også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.