Da jeg ble spurt om å bli ambassadør for oransje skjerf aksjonen var det ikke nei i min munn. Jeg har alltid synes dette er et fantastisk tiltak, og jeg er virkelig stolt over å kunne få lov til å bidra til å gjøre samfunnet litt varmere
Tjolahopp. Det var den helga- utrolig så kjapt man traller seg gjennom helga. Men utrolig deilig å kjenne på kroppen at den er uthvilt og oppladet til ei ny uke
Dagens speltlefse. I dag er jeg i det greske humøret. Derfor valgte jeg å fylle speltlefsen med rømme, rupidsalat, tomater, agurk, marinerte hvitløk, rødløk, fetaost og karbonadedeig formet som "kebab"
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam
Den store dagen nærme sæ med stormskritt. Bare ei lita uke igjen. I går hadde vi bakedag på symøte. 231 (. ) Sara Bernard, 2 brett med trøfla og 1 brett med Mozartkule blei produsert i godt selskap
Jeg laget en ny versjon av appelsinfromasjen. I dag toppet jeg den med appelsingele. Dobbel appelsin glede Appelsinene er så gode nå på denne tiden av året
Klarer ikke å slutte med disse herlige supersmoothie bollene til frokost. Og siden det er litt kaldere nå så fant jeg frem litt chili for å spice it up
Det å konservere er ein veldig viktig grunnleggande teknikk å meistre. Matvarene kjem til oss i sesongar, og sjølv om matvareprodusentane og butikkane er flinke til å styre logistikken for oss, så er det å kunne ta vare på sine eigne råvarer ei veldig tilfredsstillande kjensle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.