En klassisk lys sjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Smør, melis og vaniljesukker blandes til det blir lyst og luftig
Her får du oppskrift på lys, glutenfri paibunn til middagspai. 3 dl lys, glutenfri melblanding. 150 g smør. Forvarm ovnen til 225ºC. Prikk deigen med en gaffel og stek den så på 225ºC i 10-15. 3 dl lys, glutenfri melblanding. 150 g smør
Til 5 biter. 2 egg 60 gram lys Atkins sjokolade HER 25 gram smør 2 ss sukrin gold eller honning 1 ss kakao 4 dråper stevia med vanilje HER eller 1/4 ts vaniljepulver HER 1/4 ts salt Slik gjør du. Sett ovnen på 180 grader varmluft Smelt smør og sjokolade på lav varme Rør sammen egg, kakao, vanilje, søtning og salt Rør inn smør og sjokolade Ha røren i en vanlig brødform dekt med bakepapir Stekes i 25 minutter Avkjøl Produktene jeg har linket til over er fra Frem til 30/10 får du 15% på alle kjøp på soma. no ved bruk av rabattkoden rabatt1543 HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER Smil Desiree 5 biter. 25 gram smør. 25 minutter Avkjøl
Jeg pleier å bruke min egenkomponerte sjokoladekrem, lys, luftig sjokoladekrem. For ei langpanne eller ei høy kake på 25-26 cm bruker jeg. 500 gram sukker (dette reduserer jeg nå ned til 400 gram). 350 gram ekte smør (smeltet). 350 gram hvetemel. Ha røren over i langpanne eller høy 25-26 cm kakeform kledd med bakepapir. 25 cm kake stekes enten i tre omganger, dvs at du fyller 1/3 av røren i formen og steker, legger denne til avkjøling mens du steker neste 1/3. Om du vil steke kaken hel er et smart tips å kle formen med fuktig kjøkkenhåndkle, steke kaken på 170 grader i 40-45 minutter, fjerne kjøkkenhåndkleet forsiktig og steke videre 10-20 minutter, til den er ferdig. 500 gram sukker (dette reduserer jeg nå ned til 400 gram). 350 gram ekte smør (smeltet). 350 gram hvetemel. 25 cm kake stekes enten i tre omganger, dvs at du fyller
- 550 g lyst rørsukker. - 5 store egg. - 500 g mel. - 5 ss Maizena. - 5 dl skummet kulturmelk. Stek kakebunnene på varmluft på 160 C i ca 40-45 min (avhengig av str. 550 g lyst rørsukker. 5 store egg. 500 g mel. 5 ss Maizena. 5 dl skummet kulturmelk
Når du lager lys kraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først,. Sørg bare for at det er minst 95 grader oppi gryten. Beregn 12 timer jevn "putring" på minst 95 grader før du har i grønnsaker og koker videre en times tid til. 150g svinekjøtt, bruk gjerne nakkekotelett eller en bit av låret, det sikrer synergisk umami150ggulrot150g løk, purre eller vårløk1/2 boks hakkede tomater 4-5 sopp, champignon eller gjerne tørket shiitakenoen persillestilker 1 lite laurbærblad1-2 fedd hvitløk10 pepperkornca. 95 grader før du har i grønnsaker og koker videre en times tid til. 150g svinekjøtt. 150g gulrot. 150g løk. 4-5 sopp
Jeg prøvde å støpe lys i eggeskall. Jeg lagde de på samme måte som sommerlysene, blåskjell lysene. De står jo ikke stødig,(såklart) så jeg brukte voks under eggene (slik man bruker til å feste starinlys/antikklys til lysestaken)
3 kopper sukker 6 egg1/2 kopp melk225 gr smeltet smør4 kopper mel3 barneskjeer bakepuler3 ss kakaoTilberedning kake. Hell alt opp i en bolle og miks sammen med kjøkkenmaskin/miksmasterStekes på 150 grader i 30 minutter. 225 gr smør350 gr melis3 ss vaniljesukker2 ss kakao (pulver)2 ss kokt kaffe (ikke kun pulveret
Lys lapskaus servert med flatbrød er typisk norsk husmannskost. Jeg lager alltid dobbelt porsjon, slik at jeg har en super enkel mandagsmiddag som er ferdig på under 15 minutter. 5 gulrøtter. 5 gulrøtter 1 kålrot, liten
Følg ellers anvisningene til lys kyllingkraft hvis du ikke har laget det før. 1,5 liter vann. 50g selleri. 4 tørkede shiitake-sopp eventuelt 50g fersk sopp eller annen tørket sopp. 5 pepperkorn. 1,5 liter vann. 50g selleri. 50g fersk sopp. 5 pepperkorn
La sausen koke i ca 5 minutter. ca 5 minutter. 0,5½ ts salt (ca). 1,51½ ss hvetemel. Kok opp kraften. lag en klumpfri jevning av mel som piskes med kald veske
4-5 gulrøtter. Kok opp, og la småkoke i 45 minutter. 4-5 gulrøtter. Jeg kan ikke tenke meg noe enklere og bedre enn en ordentlig lapskaus kokt fra bunn av selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.