Trick or Treat. Nå er det høst, og det betyr selvsagt flere anledninger for meg å bake. Jeg haraldri vært helt for alle disse amerikanske høytidene som plutselig har dukket opp her i Norge, for de er jo stort sett bare kommersielle
*If, by chance, you haveoverbeaten the mixture, simply adda few teaspoons of cold heavycream (straight from the refrigerator) andcarefully blend — it’s atrick I learned from MarthaStewart, and it makes the cream perfect again
I moderne tid har denne skikken og da særlig i USA, blitt markert med utkledde barn som går fra hus til hus og tigger godteri med ordene Trick or treat
Det føles alltid deilig. Jeg er godt i gang med det som står på to do-listen min, og nå har jeg drømt meg litt bort i alt for mye fine høstklær på Nelly
Selv fant jeg ut trickset etter å halaget kylling tikka, der den jeg laget med creme fraiche og krydderblandingvarsaftig og god, mens den jeg laget nesten likt men brukte et glass med ferdig sausvar så tørr at jeg måtte sloss med brekningsrefleksene for å få den ned
Davar den store trick or treatdagen her allerede i morgen og jeg vet det er mange som gleder seg. Her på bloggen får dere årets Halloweenkake som knask eller knep av meg
Trick or treat. Aktuelt. Jeg regner med at det ikke er så mange som sitter å leser blogger akkurat nå, men jeg ville likevel titte innom for å hilse på
Today I`m giving you a few tips & tricks how to use textures on your photos in Photoscape. Hvorfor i all verden bør du ta deg tid til å ta bilder av feks bark og slitt treverk
The post HairTalk – Tips andtricksappeared first on Sofie Kvelland. Som dere sikkert har sett i de siste innleggene mine, så er jeg kort på håret igjen, og det er takke være kjære Marthe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.