God helg alle sammen. Jeg selv var i Holland noen dager med minbror og besøkte min pappa der. God helg skjønne lesere, håper deres uke fortsatt er og har vært en toppen uke
On the other hand, I think very many Norwegianthink about meatballsin brown sauce with either creamed cabbage or green pea puree as the most Norwegian dish of all
Litt tålmodighet er ikke å forakte, og så trenger du litt tid til avkjølinginnimellom. Det er bare din egen fantasi som setter grenser på hva du kan fylle sjokoladene med
When it comes to game they usually use wild rabbit (Kouneli) or wild hare (Lagos) and it is normally made as a wine-based stew with lots of onions (shallots)
“What they call a gimlet is just some lime or lemon juice and gin with a dash of sugar and bitters. Gimlet er minfavorittdrink, men hvordan skal man egentlig presentere denne på en skikkelig måte
For a better rustic look, don’t make a perfect round ball but rather a pile of dough. Du trenger ikke å lage perfekte baller, en liten haug med deig er bra nok
I added diced meat sausage, gave it all a stir and mixed in grated parmesan. For en god stund siden, hadde jeg et innlegg med en enkel makroni og pølse rett
Remember to wait for the jelly mix to be really cold before you pour it on the cake. Den er midt i blinkenfor vår old-school-hytte som ikke har ovn for eksempel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.