Smakskombinasjonen av laks og butterdeig er helt nydelig og medpestoeller pepperost i tillegg. Tin laksen og krydre med salt og pepper / Defrost the salmon and season with salt and pepperSmør pesto ut over hele, legg en fiskefilet på hver butterdeigbit og pakk godt inn /Spread pesto all over, place a salmon filet on each square and wrap well
Once your pasta is drained, heat a large saucepan or cast iron skillet over medium heat. Taste and adjust seasonings as needed, adding more lemon juice foracidity/brightness, vegan parmesan for cheesy flavor, salt for saltiness, or peas for sweetness
Når det gjelder pestoen kan du lage den du liker best, eller kjøpe den ferdig på glass. Jeg kan selvsagt ikke lage torsken på samme måte hver gang så derfor må jeg finne på selv, eller finne nye oppskrifter på nettet som jeg får inspirasjon fra
On the other hand, I think very many Norwegian think about meatballs in brown sauce with either creamed cabbage or green pea puree as the most Norwegian dish of all
Jeg bakte den igjen nå fordi Marius hadde fått til oppgave å ha den med på skolen i går. (Hvis du bruker sitronsaft og skall tilsettes dette samtidig med melet)
Pass på at du ikke fyller helt til toppen for du skal ha på et lag med sjokolade til. Det er bare din egen fantasi som setter grenser på hva du kan fylle sjokoladene med
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten
Her tar du rett og slett og skjærer et kjøpabrød i terninger, legger det i form og heller over en eggeblanding med chili, hvitløk, persille, revet ost og strimlet spekeskinke
Krydre medoregano, aromat og pepper og bland inn tomatsaus og fersk basilikum. Start med pizzadeigen. Jeg brukte også kjøttdeig av svin, men du må gjerne bruke kylling eller karbonadedeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.