Pene og små julekakerSom overskriften sier så er dette så og si klassiske serinakaker. Man skal ikke tulle for mye med gamle oppskrifter, men jeg liker å prøve nye ting
Høsten kommer brått på etter en sommer med mye utenom «det vanlige». Sommeren preges ofte av brutte rutiner, mye opplevelser og tid sammen og høsten kan da være hard og brutal med sine rutiner og kalde hverdag
Jeg hadde alle mulig gode intensjoner om å lage Coq au vin på den klassiske måten. I alle fall den neoklassiske med kylling i stedet for hane som er litt utfordrende å få tak i for tiden
Endelig kan vi også lage oreo-kaker, uten gluten og melk. I hvert fall nesten. Denne kjeksen kjøper jeg på den store coop-butikken i byen, men FreeFrom ser jeg nå i stadig flere butikker (bl
Nå er det ikke lenge igjen. Malerne har gjort seg ferdige, elektrikeren henger oppunder taket og fester ledninger og gulvsliperen er i ferd med å bære inn monstermaskinene sine
Arbeidet med disse deilige konfektbitene var godt i gang da det ble oppdaget at det var i minste laget med nugat, så det siste laget + sjokoladetrekket måtte utelates - uansett, konfekten ble "farlig" god, og bør nok oppbevares sånn litt ute av syne, ellers blir det alt for fristende
(Iphone-bilde tatt på impuls i stearinlys på hytta i påsken. ). Lørdag og søndag 13-14 april holder jeg kurs i tradisjonelle tilberedningsmetoder i Stavanger
En favoritt til grillmat, koldtbord og salat - og veldig enkel å lage. Tzatziki brukes nok mest i Sør-Europa og Midtøsten, men har for lengst blitt vanlig her også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.