Nå sitter jeg med treningsklærne på og er klar for en økt på Elixia. Måtte jo bare kjøpe med meg hjem, så jeg kan servere hjemmelaget is og sorbeter i noe som ser innbydende og fristende ut
En frisk og tropisk smoothie kan lyse opp en hver mørk vinterdag og denne smoothien vil garantert sende ganen tilbake til sommer, sol og varme med den deilige kombinasjonen av jordbær, ananas og kokos
Original versjonen med kjøtt fra Harry’s bar består kun av oksekjøtt sprinklet med olivenolje. Lek med denne retten og du vil finne mange fantastiske løsninger
Jeg får aldri nok av mango og med ferdig puré slipper jeg også skrelling og fjerning av stein etc. Bare for 5 år siden holdt jeg på å skrelle og purére mangoer til den store gullmedalje
Bringebær sorbe er kjempegodt, og idag startet jeg dagen med nettopp dette. uken nå med feber, og en slik kjølende sorbe er det eneste som frister akkurat nå
Bakt ørret med pepperrotrømme. Legg laksen i frysern i en times tidRør sammen ingrediensene til dressingenSkjær laksen så tynt du klarer og dandér skivene på et fatStrø over en klype gormetsaltFordel dressingen over laksen og la det hele stå å manrinere i minst 30 minutterPynt med grovhakket koriander og server med sprø salte kjeks
Carpaccio lages av både rått kjøtt, fisk, skalldyr og til og med frukt. Dette er den opprinnelige versjonen med oksekjøtt, krydder, parmesan og olivenolje
Carpaccio var opprinnelig en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt og en lys dressing. Cipriani serverte henne en cocktail, og et kvarter senere disket han opp med en rett av papirtynne skiver av rå filet mignon og med en dressing laget av majones, sitronsaft, Worcestershiresaus, sennep, salt og hvit pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.