Som jeg har skrevet på bloggen min vet de fleste at sukker kan føre til overvekt og karies, men de færreste vet hvor mye ugagn det egentlig kan gjøre i det lange løp
Følg bloggen min. men for mange blir det slik i disse førjulstider. Denne oppskriften er nok til en hel langpanne med fløtekarameller - perfekt hvis man har en bestemor, en pappa, en farmor og en farfar eller oldeforeldre osv som man har lyst til å dele litt med
Jeg hadde dog litt lite honning igjen så manglet litt smak. Min deig er litt seig når den er ferdig også tilsetter jeg mer mel når jeg knar deigen og skal trille ut rundstykkene
Å lage bilde til forsiden av boken hadde vi første gang hos min kusine Linda. Setter utrolig stor pris på alle meldinger og jeg takker også for alle positive tilbakemeldinger ang boken ” Love, Manuela “
naviger med pilen til høyre for å se fremgangsmåte. Mellom slagene har vi malet med våre samarbeidspartnere ang husprosjektet, fått pakket om, vasket opp klær og laget oss mat
får ofte spørsmal ang. 1/2 vaniljestang ( frøen). Rør sammen 150 g sukker, frøen fra 1/2 vaniljestang og vann til sukkerlake i en liten kjele. Miks det videre i cirka 3 minutter til. Jeg kjøper min her, bruker du kode Passion4Baking får du rabatt der. La makaronene hvile på stekeplaten i minst 1 time, slik at toppen blir fast. Stek makaronene på nederste rille i 10–15 minutter. 1/2 vaniljestang ( frøen)
Jeg er LANGT i fra noen vårrullekspert – men jeg klarte iallefall laget noe vårruller som smakte HIMMELSK GODT, så jeg vil gjerne dele min oppskrift med dere
For info angmine Cupcake kurs nær deg, sjekk ut denne side. Takk til alle mine fantastiske sponsorer som sponset oktober måneden med mange flotte gaver og giv flotte gaver til mine lesere under oktober måneden
Og det er faktisk første gang… Litt flaut når dette er vårt andre barn. Da jeg la ut bilde av prosessen på min instagram i går fikk jeg spørsmål om jeg ikke kunne legge ut oppskrifter, så her kommer de oppskriftene jeg kom frem til da jeg laget i går
Ivrig som jeg var etter å få brukt opp ALT, satte jeg igang med en lue som matcher genseren. Etter å ha strikket en kortermet genser til niesen min satt jeg igjen med litt rester
Det er en mer klassisk bok, og den vil også inneholde mange glutenfrie oppskrifter. Jeg har bare vært utrolig opptatt med min nye bakebok som kommer ut til høsten i samarbeid med Gyldendal forlag
Det er en deilig, saftig sjokoladekake som er toppet med Angel feather icing som jeg lagde med brunt sukker slik at den får en litt herlig mocca smak i seg
Jeg bakte kaken som to runde bunner, men om du vil ha firkantet kake kan du bruke en liten langpanne isteden, og skjære bunnen i to like store deler når den er avkjølt
Men den gang ei. Håper dere har bedre hell en meg ang bærplukking og fyll opp fryseren. Settes i oven på 200 grader i ca 15-20 min. Sett på 15 min først og ta den ut når paien er gylden og fin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.