Så blander du det litt rundt med en slikkepott til det begynner å bli fast, da legger du vekk slikkepotten og bruker hendene til å blande alt sammen ordentlig
Det som er viktigst for meg er å bruke mer tid på å leve i nuet og å være til stede. Skjær poteter i terninger og stek i smør sammen med salt, pepper og tørket dill til de får en stekeskorpe
Sommerklem fra Camilla♥ . Noen av disse oppskriftene er så enkle at jeg vurderer å lage de på båten. Mange av dere er opptatt av kostholdstips og matglede, og siden jeg er litt i feriemodus tenkte jeg å legge ut noen av mine mest populære proteinrike oppskrifter dere virkelig har satt pris på
Dersom bladene ikke løsner kan du koke kålhodet ett minutt eller to til. Til fire personer. Kålruletter er en rett som oser av høst og norsk tradisjonsmat
du kan bare kjøre sesamfrøene til «mel» i mixeren. De er super enkle å lage og forsvinner ironisk nok som varmt hvetebrød når du først setter tenna i de
Waldorfsalaten høres liksom med til kalkun. Deilig luftig salatkrem fylt til randen med masse spennende smaker, former og konsistenser gjør waldorfsalaten til et av høydepunktene på kalkuntallerkenen
Jeg har latt meg inspirere av Citonas flaggkake, som du finner en super instruksjonsvideo til HER, men jeg har brukt en annen kakeoppskrift og litt andre mål
Tenk dere det, å gå igjennom livet uten den livsgleden som en god saus tilfører livet. En fyldig, mørk og deilig saus som virkelig setter en ekstra spiss på måltidet
Plutselig er kjøkkenet fullt av familiemedlemmer, venner, slektninger, naboer og loddselgere som «tilfeldigvis» stikker innom i håp om å få hendene på en nystekt luftig, og velsmakende skillingsbolle med masse kanel i svingene og et deilig sukkerlag på toppen
Med mange dager grilling i veka er det fort å bli lei, så i dette innlegget vil eg tipse dere om ulike alternativ til grønn salat, eller som en tilleggssalat / ekstra tilbehør på grillmenyen
Ris og nachos er også fint å servere ved siden av, til de som spiser det. Først og fremst skal selve gryta være rik og kraftig på smak, gjerne ganske spicy, men også tilbehøret er viktig i con carne-land
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.