Appelsin og karamellkake – uten alt
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Valgfritt smør/margarin til å smøre formen
  • 5 dl glutenfri melblanding (feks denne)
  • 0,3 dl sesammel
  • 1 ts + 1 klype xanthan gum
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 2,4 dl rismelk, gjerne med vaniljesmak (evt fløte)
  • litt safran evt gurkemeje (for farge)
  • 1 ss ferskpresset sitronjuice
  • 2 ss sesammel
  • 1 dl appelsinjuice
  • 0,8 dl olje
  • 2,5 dl sukrin gold
  • 2 ss finrevet appelsinskall
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • Juice av en appelsin (ca 0,7 dl)
  • 3 ss sukrin gold
  • 3 ss sitronjuice
  • 2,4 dl rismelk eller fløte
  • 1 dl daddelsukker
  • 1 ss yacon sirup eller brunrissirup
  • en klype salt
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • Noen dråper stevia engelsk toffee eller vanilje&krem
  •  
  • Appelsin/klementin skiver lager du lett sik
  • 2,5 dl daddel sukker eller yancon
  • 1 dl appelsinjuice

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.