Apropos protein, nå er boka mi på lager hos x-life. Hva liker du best. sjokolade eller vanilje. Jeg sier som den lille gladtjukke bjørnen, ja takk begge deler
Apropos julegaver så skal jeg fortsette med fotokalenderen min, men akkurat nå er det andre gjøremål som er viktigere 160 g fryste jordbær 1 ss jordbærproteinpulver 2 dl lettmelk (eller havremelk, kokosmelk, mandelmelk) Friske jordbær som pynt
Apropos siger, Bocuse d’Or-vinnar Ørjan Johannessen frå Austevoll avslørte rette etter sigeren i Lyon i 2015 at heime vil han ha mat som er rask å lage, og plukkfisk er blant favorittane
Apropos det, kjenner at jeg gleder meg litt til ny årstid nå. Hei. Noen ganger får jeg en hang-up på svin og kylling, og glemmer helt fisk – det som er så godt
Apropos. I går var det vinter hos oss. Og da passer det med vintermat. Og oppskriften fant vi på youtube. Men for at den ikke skulle bli for vinterlig la vi inn noen stekte squashblomster
Apropos opplevelse så reiser jeg og S til London i morgen. Karrikylling med dampet spinat. Kyllingfilet skåret i mindre biter og stekt i litt olje sammen med bambusskudd og paprika, krydret generøst med både karri, gurkemeie, timian, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.