Men er du glad i orientalske smaker, er disse asiatiske kyllingvingene super gode. De fleste oppskriftene jeg har på “hot wings” eller kyllingvinger er veldig amerikansk inspirerte
En favoritt er ribbemedasiatiske smaker. Sil sausen du har stekt ribba med og server denne over ribba, sammen medasiatiske grønnsaker og for eksempel ris eller nudler
Hakke en håndfull med mynteblader, fersk koriander og bladpersille og litt chilliSkar så opp ribben i passe stykker og surret bitene raskt i den seige massen og strødde urtene over
En god fiskegryte med masse smak. Server med ris og dryss over litt hakket gressløk. 0,5 -1 ss curry paste, rød (etter smak & behag, med 0,5ss blir den ikke så sterk). Spis og nyt, gjerne med ett glass Chablis ♪♪♫ 2-3 porsjoner. 0,5 -1 ss curry paste, rød (etter smak & behag, med 0,5ss blir den ikke så sterk)
Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes. Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete
Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbemed både en kotelettdel og en tynnribbedel. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking og googlet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.