Server svinekotelettenemed potet- og blomkålmos, kålsalat og eplesaus. Før du setter inn svinekotelettene i ovnen, hell over eplesausen og pass på at alle svinekotelettene blir skikkelig dekket med eplesaus
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Hot kyllingsuppe med ris. Smak til med evt. Hot kyllingsuppe med brød. vann og 1 terning kyllingbuljong som du knuser lett med fingrene, fiskesaus og karri
Fordelen med slow-cooking middager er at maten så og si lager seg selv etter du har hatt oppi de forskjellige ingrediensene, og at du kan bruke billigere og “seigere” kjøtt og likevel ende opp med ekstremt møre resultater
Jeg serverte den med fullkornspasta i dag. Smak godt til med salt og ha det over i en gryte/kjele. Tilsett presset hvitløk og tomatpuré, la det surre sammen med kyllingen i to minutter
Det som er fint med denne oppskriften er at den kan serveres til de som er allergiske for melk og gluten også – det er bare å erstatte melkeproduktene med rapsolje og kokosmelk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.