Innbakt svinefilet med soltørkede tomater og basilikum Til to personer trenger du. Innbakt svinefilet med soltørkede tomater og basilikum Til to personer trenger du
Start med å marinere svinefilet. Ha i svinefilet og la den marinere i 3/4 - 1 time i romtemperatur. Stek de marinerte svinefiletene på middels høy varme i 2-3 minutter på hver side
Grillet svinefilet. Skjær svinefileten slik at den «åpner» seg og får en bred rektangulær form. Noen ganger blir det bare perfekt, og dette er et eksempel
Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering. Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Hver gang vi spiser svinefilet og prøver nye oppskrifter er konklusjonen klar. Vi elsker svinefilet. I utgangspunktet er det ikke så mye smak i selve kjøttet, det er hvordan du krydrer og hva du serverer til som gjør svinefileten til en nydelig smaksopplevelse
Innbakt svinefilét. Søndagsmiddagen denne gangen ble indrefilét av svin. Og da mellomstemann fikk se at kjøttet var pakket inn i butterdeig, utbrøt han «mamma, det ser jo ut som wienerbrød
Svinefilet toppet med baconbiter og løk, nydelig fløtesaus med rosmarin - dette smakte utrolig godt. Som tilbehør kan du velge det du selv liker best, jeg serverte søtpoteter og persillerot bakt i ovn, det smaker utrolig godt og passer perfekt til svinefileten
Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.