Mens jeg trålet internettet etter mer informasjon om tradisjonell mat fra disse landene (som man jo gjerne gjør, en fredag kveld for eksempel) kom jeg over en oppskrift på georgiske aubergineruller fylt med valnøtter som jeg falt helt pladask for
Godt som tilbehør, vi hadde de sammen med aubergineruller (ikke rawfood) 1 blomkål. Salat. 1 blomkål1 agurk, i små biter1 rød løk, finhakket1 boks cherrytomater, delt i to100 gram tørkede aprikoser, hakket i små biter1 neve med cashewnøtter, hakket i små biterDressing
Denne oppskriften fant jeg her. en blogg dedikert til god gresk mat (kjempeglad jeg fant den bloggen. ), og det er en blogg jeg kommer til å hente mye inspirasjon fra fremover
Aubergineruller med valnøtter og granateple. Aubergineruller med valnøtter og granateple. 5 Aubergineruller med valnøtter og granateple. 5 Aubergineruller med valnøtter og granateple
Her har jeg laget aubergineruller med paprika, asparges og gulrot. Med sommer kommer grilling og alle vet jo at grønnsaker er det eneste kule og beste å grille på grillen
1 Aubergine50 gram chevré (geitost)en neve med valnøtter4 dadler1/2 rød chiliolivenoljesalt og pepperrucola salatSkyll og skjær opp auberginene i tynne skiver på langs (6 stk)
Aubergineruller med hjemmelaget pesto og fetaost. GOD PÅSKE. ). HVA GJØR DERE I PÅSKEN. Vi har hatt bursdagslunsj for pappa og svigermor med økologisk eltefritt brød, speilegg, grønnsaker, tomatbønner, ferskpresset appelsinjuice m
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.