En grei og smakfull liten forrett eller kveldsrett som er enkel og rask å tilberede. Ved servering legger du et par store ss avocadokrem i et glass eller en skål og topper med reker
Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
La oss begynne medforretten-. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Det var veldig mye morsommere med paprika, som var nytt, trendy og skikkelig hipt. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Oppdrettsanleggene ødelegger store arealer med mangroveskog blant annet. Du kan godt kjøpe frosne reker, men hermetiske reker smaker ikke så godt synes jeg
En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Avocadokrem kan brukes som dressing til kjøttretter, til salater, som pålegg i stedet for smør, det er veldig godt sammen med laks og til eggeretter - det er nesten ingen ting du ikke kan bruke denne nydelige dressingen til
Finhakk chili og legg den i sausen sammen med safran. Smak sausen til med salt og pepper. Kok ris og server den på en tallerken, med reker og den gode safransausen
Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. NYTTÅRSMENY FORRETT. Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré
Da landet vi på reker med tilbehør. Smaker bare helt nyyydelig på loff eller foccaccia med rekene. Etter en lengre tur med pelsdotten Dennis, blir det nå bare sofa-tjeneste resten av kvelden
Skjær baguetten i tynne skiver og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Denne forretten synes jeg er så god, og den serverer jeg ofte om vi har gjester
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.