Bakte bønner. Dette er en oppskrift på "Baked beans" eller bakte bønner på norsk. Det vil si at bønnene er bakt i en gryte i stekeovnen, fremfor å bli kokt i en kjele på komfyren
Det er morgen, det er sommer, det er fri. Jeg ligger i sengen og lytter til lyder av ferie. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England). Tradisjonelt sett er doughnut deigen laget med gjær og frityrsteikt i olje, for så å bli dynket i sukker, eller melisglasur
Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med. Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam
For noen er det grillsesong, men for tiden har jeg ikke tilgang på grill. Jeg fortviler imidlertid ikke, men planlegger heller hvilket tilbehør jeg kan få bruk for når balkongen min står klar
I dag er det lørdag, og jeg sitter fordypt i bøkene mine. De er interessante, men det er jo lørdag. Etter nyttår kan nok lørdagene brukes slik de er ment til å brukes (for oss studenter)
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Til 4 bakte tomater. 4 store tomater. 1 stor søtpotet. 55 kremost naturell. 4 bunter hvitløk. salt og pepper. Kok søtpoteten som du koker en vanlig potet ca 20 min
I år har jeg enda ikke rukket å bake noe til Halloween, så jeg tenkte å dele det jeg lagde i fjor, for det ble så veldig populært – både blant dere trofaste lesere på bloggen samt hos de søte barna som ringte på døren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.