Vel, jeg oppdaget at jeg ikke hadde delt innlegget om dette fantastiske bananbrødet på denne bloggen, bare på matbloggen (som forøvrig kun er ment for meg selv, ettersom innsatsen til å markedsføre den er svært laber
Enhver sunn matblogg må ha minst en oppskrift på bananbrød. Jeg liker at bananbrød er litt klissete, så det er dette, og blåbærene gir brødet det lille syrlige det trenger for å bli helt perfekt
Nok et bananbrød fra denne kanten. Det er i grunn ganske likt det forrige bananbrødet jeg la ut, men denne gangen inkluderte jeg litt peanøttsmør – det er jo så farlig godt
Overmodne bananer i fruktskåla bidro til en rask avgjørelse om bananbrød til kvelds. Jeg er faktisk ikke sikker på om vi kaller det bananbrød på norsk, kanskje banankake
Banan blir faktisk mer smakfull og ekstra søt når den er moden og begynner å blir brun i skallet, det er derfor de gode å bruke i kake, pannekake, eller som jeg deler her, bananbrød
Her er en super enkel oppskrift på bananbrød. Da pleier vi å lage bananbrød. Og det er mer stas når jeg legger et par skiver bananbrød i matboksen, enn hvis de får med en litt uggen banan i sekken
Hva tenker du om å starte dagen med en søt, saftig bananbrødskive og en kopp kaffe. Egentlig så er det vel mer kake enn brød, men det er nå lagd i en brødform og ligner et brød, så da sier vi bananbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.