Det skal gå fort, det skal være enkelt og det skal bare være så sykt pakket med kcalorier, fete dressinger, spicy smaker og toppet med skikkelig dårlig samvittighet
80-talls hitten «Risboller» med min egen vri – er noe mange kjenner denne fra barnebursdager i oppveksten. Fordelen med disse er at de slipper å stekes, så går raskt unna… Snadder på 1,2,3
Nå bugner det av høstens rotgrønnsaker i butikkene, derfor var det bare å lesse på med ulike beter (gul og chioggia), gulrøtter, sukkererter og noen poteter
Vi knasket svartkålchips med hasselnøtter og nøt en god champagne. De ytterste bladene er derfor litt medtatt, men det er kommet en kjerne med friske, fine blader nå utover høsten
- Avkjøl kyllingen og nøttene, og ha sammen med de andre grønnsakene. - Ha litt mer fetaolje over før serveringServeres med hvitløksbaguetter 3-4 kyllingfileter
Prøv det som tilbehør til hamburger, tapas, grillmat, biff, kylling, pommes frites og en god dipp eller prøv min hjemmelagde burger med løkringer og bbq-saus
Kjøper frisk frukt og bær, skjærer i biter og putter i plastpose i fryseren, og sammen med eit par andre ingredienser tryller man fram deilige isvarianter på få minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.