Bruk en rund springform ca. Kle en springform med bakepapir. noen dråper vaniljeessens. Hell i røren og stek kaken ved 150 °C i ca 1 time og 30 minutter. Dekk til kaken med folie etter 1 time slik at den ikke blir for brun. 100 g hakkede pecannøter, mandler, pistasjenøtter eller valnøtter
Oppskriften er inspirert av Julia Childs oppskrift fra hennes første kokebok Mastering the Art of French Cooking – en kokebok som jeg tar fram når jeg skal lage franske klassikere
Så enkle å lage og så gode. Mulig vi må bake en posjon til før jul. Ingredienser. Hvetemel, sukker, kanel, ingefær, nellik, sitronskall og natron blandes i en bakebolle
Dennekaken smaker "engelsk". -) Liker du sirupskake eller honningkake liker du også denne. og det er vel også meningen ettersom oppskriften er fra enengelsk kokebok
)1 kg oksekjøtt i terninger50 g hvetemel2 hakkede løk2 hakkede hvitløksfedd150 g sopp, delt i fire2½ dl rødvin1 boks knuste hermetiske tomater5 dl oksekraft/buljong2 ss tomatpurésalt/pepperVend kjøttet i mel og brun det så i panne
Engelsk muffins er satfig, myk og stekes i stekepanne eller på takke. De er raske og lage, holder seg godt og er kjempe fine til og fryse å riste i brødristerenenmorgen med dårlig tid
Engelsk cottage pie eller shepherd's pie. Mange navn og en veldig kjær rett. Den kan nok lages i utallige varianter, og jeg har her valgt enenkelt høstlig rett med kantareller og karbonadedeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.