Samme fremgangsmåte som for vaflene på foregående side. Dette er vafler som serveres ved flere av de norske sjømannskirkene, og ble kåret til "verdens" beste
Avkjøl på rist. 1. Visp egg og sukker lett og ha i skummet kullturmelk, men hold igjen 1/2 dl. 2. Bland inn vekselsvis det tørre, vann, melk og smeltet smør
På mandag var vi igjen i det nye huset vårt. Denne gangen skulle vi på befaring, dvs. Tror de som var med på befaringen ble lei av meg tilslutt, for jeg bemerket alle riper og hull selv om de kanskje ikke var vesentlige,pluss at vi hadde med en egen fagmann som noen ganger stilte Selvaag "til veggs"
Men, før jeg la rømmevaflene helt på hylla, sendte jeg like godt en mail til Sjømannskirken i Rio de Janeiro for å høre om det stemte at det ville være vanskelig å tak i rømme
La stå litt på benken før det steikes nydelig vaffler. Men denne vaffeloppskriften hadde vunnet en konkurranse blandt sjømannskirkene om beste vaffeloppskrift
Er visstnok vaflene ved Sjømannskirken i København og gode er de. 625 g smeltet smørOg hvis det skulle bli røre til overs så fungerer det fint å helle den over på tomme melkekartonger og fryse
Denne oppskriften her ligner veldig på den oppskriften som brukes påSjømannskirken i København, men med litt mindre smør og sukker, og litt mere melk/vann
Siden det er den store vaffeldagen idag, så deler jeg her to oppskrifter på vafler. Den andre oppskriften lenger ned her, er på lavkarbovafler, for de som vil ha det
Det må jeg jo selvfølgelig være med på, nystekte vafler er noe av det beste jeg vet. Sjømannskirken har åpnet en ny kirke i Rio de Janeiro og behøver i den anledning en ny vaffeloppskrift i samarbeid med matbloggsentralen
Lørdag ettermiddag tok vi en liten tur innom sjømannskirken, det er jo kjekt å se hvor de holder til å gjerne komme på noen av arrangementene deres når de har det
Det er høstferie her i Korea, guttene nyter fri, ja det gjør selvsagt mor også, og når middagen kunne inntas på kirka Torsdag, ja da kaller jeg det virkelig ferie
Sjømannskirken har servert vafler til nordmenn i utlandet i 150 år, og 3. Når vaffelpressa først var igang, testet jeg en annen vaffel-idé jeg har hatt en stund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.