1/3 ts tørrgjær. 3. 1/3 ts tørrgjær. 3. Disse hvitløksbrødene skulle egentlig være i tillegg til middagen, men de smakte bare så vanvittig godt at i steden for å dele de og ha de ved siden av endte vi opp med å spise et helt hver oss uten noe annet til
Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid med familie/venner. Noen må jo jobbe også når andre tar ferie, men det er viktig å kose seg med maten allikevel
Denne oppskriften er Manuela sin og jeg fant den i hennes bok Manuelas Hjemmebakt. Eneste endring er at jeg bruket lettmelk istedenfor melkepulver og vann
3 grønnsakbuljongterninger. Surr løk og purre i olje i 3-4 minutter. Surr grønnsakene et par minutter før du heller i vann og knuser 3 grønnsakbuljongterninger i. Pastaen jeg brukte skal bare koke i 3 minutter og has dermed i på slutten av koketiden. Jeg serverte nystekte Batbout3 til suppen i dag. 3 grønnsakbuljongterninger
Nykokt bringebærsyltetøy til nystekte batbout (Marokko). *Kok opp 1 kg bringebær, kok et par minutter, tilsett 350-400 g sukker og kok videre i 3-4 minutter. 350-400 g sukker. 3-4 minutter Smak om syltetøyet er passe søtt, tilsett evt
3 brødleiver med semulegryn stekt i stekepanne1 pk tørrgjær3 dl lunkent vann300 g hvetemel100 g semulegryn (eller durumhvete hvis du har)1 1/4 ts salt---1. 3. Del deigen i 3 og form flate, jevne runde leiver 1 cm tykke. Fant denne oppskriften på en utenlandsk matside der den heter- Batbout M`Khmer Bread - 3 brød. 3 dl lunkent vann. 300 g hvetemel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.