Pasta er ei genial oppfinning med få ingrediensar. Med litt trening blir du pastasjef på eige kjøkken. Som ung journalist blei eg sendt på den kanskje finaste matreisa eg har vore på
Rør kjapt sammen de få ingrediensene, dekk bollen med plastfolie og sett lunt over natten. så har du nystekt brød enten til frokost eller som tilbehør til ost, reker, salater eller hva du måtte ønske
Svinefilet med nydelig sopp og vårløk risotto. Når risen er mør, men med litt tyggemotstand, tilsett smør og parmesan og la den hvile på svak varme under lokk
Fårekjøtt er undervudert,i hvertfall av meg. Nå har jeg lært meg å elske dette kjøttet. Med en helt fantastisk god kraft som jevner seg selv under koking,har du på en helt enkel måte en aldeles vidunderlig middag
betyr vel noe sånt som å skyve frem brystet og gjøre seg gild. Her hjemme er det et billig stykke av oksebrystet som sjelden når lenger enn suppegryta, seigt og fett som det er
Denne lot jeg stå og putre i et par timer, og jo lenger enn lapskaus fårstå dess bedre blir den. Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå
Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på denne bloggen, men denne gangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mens godsakene putrer i gryta
Taco med fisk må være en genial måteå lure barn til å spise fisk. Ikke at jeg har barn, men jeg innbiller meg at trikset må være å kamuflere fiskesmaken
Matmonsene har utforsket flere kontinent iår, og her kommer våre bilder og inntrykk fra Australia. Med vissheten om at britisk mat ikke akkurat er viden kjent for sin smak, og Australias britiske aner, så var vi veldig spent på maten her
Kjøleskapgrøt - overnight oats som den også kalles - er en sunn og god frokosttrend, og det beste med denne grøten er at den både smaker godt og «lager seg selv»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.