Smaken av scampi, curry og fersk søt thai basilikum gjor denne retten til en stjerne. "Penang Goong" er en smakfull rett fra Thailand, som har en utrolig god og spesiell smak
Så sammen med deilige scampi og kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. eller naboen, eller venner eller kjæresten eller bare rettogslett lage den om du er aldeles alene for den saks skyld
Enkelt, godt og veldig smakfullt. Og med søt chilisaus til, blir dette en hot rett, som får opp energien og varmen i enhver…Dette er kosemat for kjærester og alle som liker litt spicy snaddermat
Salt og pepper . Ingredienser satay/peanøttsaus. Krydre kyllingen med litt salt og pepper og stek til den akkurat ikke er rosa/rå lenger(litt mer enn åp bildet under)
Blogg. Dette er enkel og god mat som passer spesielt godt til vår og sommer. Som tilbehør kan det passe både med ris eller pommes frites, salat - og gjerne en god dipp eller saus
Og masse hvitløk ble det, og det ble virkelig et snadder måltid. Jeg renset og delte hvitløken og brukte hvitløkpresse, men man kan finhakke den osgå, som jeg gjorde med chilien
Legg forsiktig i blåskjellene og scampi, sett på lokk og la det dampe i ca. Rens scampi, fjern tarmen. Blåskjell og scampi er noe av det beste jeg kan få
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.