Denne sausen skulle i utgangspunktet bli en god hvitvinssaus til pasta, men etterhvert som den ble til fikk den mer og mer smaken og utseendet av bernaisesaus, så jeg valgt å toppe den med estragon og litt gurkemeie, og vipps
Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste. Her en en enkel og god oppskrift som jeg hadde til den grillete entrecoten
1 pose bernaisesaus, ev. 1 pose bernaisesaus, ev. Jobber veldig mye om dagen så da blir det liten tid til middag hjemme, og hvis jeg i det hele tatt rekker å lage noe blir det veldig enkelt - som for eksempel dette
Bernaisesaus Lag sausen selv eller gjør det enkelt å kjøp bernaisesause på pose. Når du tar kotelettene ut av ovnene heller du i halvparten av kraften fra formen i bernaisesausen og gir det ett oppkok
Et forslag kan være bacon, biffstrimler, squash, champinigon, asparges, sylteagurk, salat, tomater, bernaisesaus og oliven – her er det smaken og fantasien som bestemmer
Bernaisesaus. Lag sausen selv eller gjør det enkelt å kjøp bernaisesause på pose. Når du tar kotelettene ut av ovnene heller du i halvparten av kraften fra formen i bernaisesausen og gir det ett oppkok
Fileten er lite stekt når steketermometeret viser 55-60graderMedium stekt ved 60-65graderGjennomstekt ved 70grader Når den er ferdig stekt lar du den hvile ca 15 min (jeg pakker den inn i folie men den hviler, men det er ikke nødvendig)Som tilbehør til helstekt indrefilet har vi gjerne rødvinssaus eller bernaisesaus, bakt potet eller gratinerte poteter, masse grønnsaker som f
150 gram indrefilet av storfe, 10 gram smør til steking, 100 gram søtpotetfries, ½ dl ekte bernaisesaus, ½ stk brokkoli, ½ stk løk, 1 fedd hvitløk (ca. 150 gram indrefilet av storfe, 10 gram smør til steking, 100 gram søtpotetfries, ½ dl ekte bernaisesaus, ½ stk brokkoli, ½ stk løk, 1 fedd hvitløk (ca
1 pakke bernaisesaus (lag etter anvisning). Helgekosen er hellig hos oss. Tl helgen hører det med en god rett, litt ekstra, en anelse gourmet, med en god vin, og øyne kun for hverandre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.