Serveres med noen kuler vanilje is eller créme fraiche. Plukket meg bjørnebær i hagen i sommer og de ble i dag til denne enkle herligheten (du kan bytte bjørnebærene med pære om det er ønskelig)
Ha bringebær eller bjørnebær i frysen, og en pakke med melis i skuffen. 1 kurv/frysepose med frosne bringebær eller bjørnebær250 gr melis3 dl fløte (både kremfløte og matfløte kan brukes)Ha de frosne bærene i en vanlig kjøkkenmaskin
Jeg pleier å lage jordbær is med frosne bær, men i dag bestemte jeg meg for å prøve å lage noe nytt så da ble det bjørnebær gelè i steden, oppskriften er akkurat den samme bare man har gelatinplater i
Jeg elsker bringebær og bjørnebær, og vaniljesaus og vaniljekrem. Paikake med bjørnebær og bringebær 2017-07-27 21. Fyll 100 gram smør 150 gram sukker 2 egg 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 1 ts kanel 130 gram hvetemel 10 dråper vanilje essens 2,5 dl vaniljekrem 1,5 dl vaniljesaus 200 gram bjørnebær 200 gram bringebær. Legg så på noen bjørnebær og bringebær Hell over fyllet/røren Legg bjørnebær og bringebær på toppen Stek på 160 grader i ca 40 minutter, stikk en pinne i kaken, hvis pinnen kommer ut tørr er den ferdig Server med litt vaniljesaus, iskrem eller fløte krem og litt melis på toppen
Topp med varme bjørnebær, litt saft fra bærene, pistasjnøtter og sitronmelisse. Varm bjørnebærene. frø fra 1/4 vaniljestang. 5 frosne bjørnebær. 5 frosne bjørnebær
Om du vil ha en elegant og kjempegod dessert å servere nå i romjulen annbefaler jeg virkelig denne safranspannacottaen med gløggmarinerte bjørnebær og nøtter,det smaker virkelig jul av denne
Jeg bruker ostekakeformen fra Porsgrund,. Til bjørnebærtoppingen trenger du. 1 pose frosne bjørnebær ( bringebær er også godt). Klem fra 1 pakke. 1 pose frosne bjørnebær
250 g søte kjeks, knuste90 g smeltet smør12 gelatinplater500 g kremost1 dl sitronsaft125 g sukker3 dl vispet kremfløte250 g frosne bringebær og bjørnebærsukker til bærene etter smakTin bærene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.