Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Cheese eggerøre til en porsjon. 2 egg 1/2 boks cottage cheese Ønsket krydder Jeg har brukt gurkemeie og chilliflak Mos alle ingrediensene til en glatt røre med stavmikser Stek i panne med litt smør i Rør konstant OBS. 1/2 boks cottage cheese
Cottage cheese har jeg oppdaget siste tiden, den kan brukes i og til så mye. Igår hadde vi fårikål til middag og denne desserten som jeg laget med cottage cheese (den minner faktisk litt om riskrem)
Ypperlig til salater eller som dip til grillede kyllingvinger (Buffalo Wings). Ranch dressing er den mest populære dressingen i USA og har vært den mest solgte siden 1992
Ost, bakst, chili,pølse, kjøtt alt mikset i denne herlige, spicy gryten. Jeg elsker bakst og jeg elsker varm mat så denne retten er helt perfekt til meg
Cottage Cheese Pizza. Jeg er av den typen som ikke klarer å spise cottage cheese som den er. Men ettersom cottage cheese er proppet full av proteiner må jeg finne andre finurlige måter å bruke det på
sauser/dipper. 36 i sauser/dipper. Avokado dressing. 08. 01. 2016kl. 19. 36 i. Ingen kommentarer. 1-2 avokado
1 fedd hvitløk
200 Ml kokosmelk
saft fra 1/2 sitron
salt og pepper
Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg. I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her
1 boks Cottage Cheese. Neste gang jeg bomper borti Marie (@fitnesscherry) skal hun overrøses av knuseklemmer, for den dama der, hun redda matlysten min
Lapper fristet, og siden vi hadde litt revet gulrot fra gårsdagens middag brukte jeg en gammel oppskrift på cottage cheese lapper som jeg endret litt på
Vi kaller den bare for limedressing – og dette er en av mine favorittdressinger spesielt nå i grillsesongen – men egentlig året rundt fordi den er en sånn “all around” dressing du vet -som smaker nydelig til kjøtt, fiskeretter og vegetarmat og denne limedressingen bruker jeg alltid på tapasbordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.