For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Oppskriften tilhører Helena Matea Gilberg fra Gausdal, men den kunne like gjerne vært Borgny Brendjord sin
Selv er jeg laaangt fra ferdig med alt jeg har planer om, og siden jeg har igjen en trekk eksamen også( som jeg sikkert er så heldig å få komme opp i), så får julen komme om jeg blir ferdig eller ei
Norsk laks, sunt og godt. 01. 10. 2015 kl. 23. 46 i. Fiskemat. 6 kommentarer. Heisan, nå er det lenge siden jeg sist jeg postet noe på bloggen, Det er faktisk så lenge siden at man ikke husker helt hvordan man gjorde de ulike prosesser
Mini er hjemme med meg i dag, sola skinner fra blå himmel og vi skal straks ut en tur ♥. I dag får dere en norsk klassiker til middag, nemlig kjøttkaker i brun saus
Vi hadde besøk av ei venninne fra videregående med familien hennes. Ville gjerne lage en "typisk norsk" middag til henne og familien når de var her, og valget falt på kjøttkaker
Legg kveitefiletene i saltlake i 20 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Dryss over nykvernet pepper. Kveita er klar for damping på 72 grader i kombidamper i 10 til 15 minutter, eller på rist i en kjele med kokende vann under
dette er en kokebok for de som ønsker "gammeldagse" oppskrifter fra før i tiden. jeg har nemmelig fått meg ny kokebok som lyder navnet "Norsk husmannskost"
Vi arrangerte en lite "velkommen hjem"-fest for henne sammen med resten av familien, og jeg måtte servere noe urnorsk, noe hun ikke har hatt tilgang til i USA
Det er egentlig svært skjeldent jeg spiser ordenlig norsk middag. Men innimellom slår jeg til med norsk mat, og det er jo faktisk veldig godt og smakfult det også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.