At den breserte agurken den gang gikk meg hus forbi er noe jeg her og nå gremmes over. Det er enkelte ting vi har med oss fra barndommen av som vi ser på som sannheter
Eller slik som for noen dager siden, braisert sideflesk. Braiser sideflesk av svinav Hjemmekokklauget. Braisert sideflesk av svin, 5. Duftene som langsomt spres gjennom alle krinker og kroker i …Ingridienser1 1,5-2 kilo Sideflesk av svin 1 Stor Gulrot finhakket2 stilker Selleristang finhakket1 mellomstor Løk finhakket1 stk Hvitløk skrelt og i båter1/2 flaske Rødvin 2 SS Tomatpure 1 bunt Persillerot finhakket2 Laurbærblad 4 stilker Timian Sitronsskall fra en sitron1 stk Stjerneanis Salt Sort pepper Nystøtt4 SS Olivenolje InstruksjonerVarm oljen i en dyp gryte, og fres grønnsakene, ha i tomatpurreen og la den surre med i et par minutter. 1 1,5-2 kilo Sideflesk
Skjær sideflesket i terninger. Brun løken og sideflesket i stekepannen. 150 g røkt sideflesk. Hvis du bruker tørre linser skal de skylles og bløtlegges i cirka tre timer først
Skjær opp sideflesket i små terninger og stek det sprøtt sammen med rosmarin. Server de syltede løkskålene fylt med potetpuré og toppet med litt sprøstekt sideflesk
Komper er stort sett bare potet, hvetemel og lettsaltet sideflesk, men ved å for eksempel bytte ut noen av potetene med søtpotet, servere grønnsaker ved siden av eller bytte lettsaltet sideflesk med renere kjøtt kan det fort ende opp som et sunnere måltid
600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger. 600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger
400 gr lettsaltet sideflesk eller baconPoteter. 0 400 gr lettsaltet sideflesk. Flesk og duppe er tradisjonell norsk husmannskost - smakfull, enkel og rask
Du trenger 500 g lever av okse eller svin, en kvart hakket løk, noen skiver bacon, 200 g sideflesk, 2 egg, 50 g potetmel, 1 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper og 1 ts nellik. Del opp lever og sideflesk i mindre biter og kjør gjennom kverna 2 ganger. 200 g sideflesk
Svin Sideflesk. 350 gr Svin Sideflesk. Julen nærmer seg, og det er på tide å starte å lage julematen. Hjemmelaget leverpostei hører julen til, og er et selvsagt tilbehør på 1 Juledags frokost
Retten består enkelt og greit av lettsaltet sideflesk og «duppe» som er en variant av en hvit saus. Etter at du har fått oppi all melken og sausen har begynt å tykne, kan du om ønskelig tilsette stekefettet som er igjen etter det lettsaltede sideflesket
Den er så jordnær at kokken til og med har tatt med lovehandles i suppen, aka sideflesk. Som beboer i verdens rikeste land, omgitt av rikinger med pondus, flotte biler, fine damer, vakker natur og oljepenger, er det av og til lurt å stikke hodet ned i jorden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.