Tilsettkyllingkjøttet og krydre med salt og pepper. Ha så i kokosmelken, buljongen og gurkemeien og la det koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene
Tilsettkyllingkjøtt i biter, som du har stekt på forhånd, matfløte og smak til med salt og pepper. I tillegg laget jeg min egenkomponerte oppskrift på nanbrød
Da kuttet jeg opp løk, grønnsaker og la oppi keramikkforma (som hører til slow cookeren), la i frosne kyllinglår, helte oppå hønsekraft, og krydret til slutt
Tilbehør. Tips & alternativer♦ Av kyllingkjøtt kan du bruke en pakke salatkjøtt av kylling, eller ferdigstekt kylling / kyllinglår som du sjølv renser og kutter opp
Derfor passer det godt å servere pastasalat om du venter gjester til lunsj eller middag. PASTASALAT TIL 6 PERSONER. 600g reven kyllingkjøtt. 600g reven kyllingkjøtt
Tilsett kyllingen og paprika og stek til kjøttet er gjennomstekt. Rør inn masalaen til slutt. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke
Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen tilsettkyllingkjøttettilsett maisen Gi et oppkok Verdens beste suppe klar til servering Server gjerne med deilig nanbrød
Om du planlegger middag for et par dager, kan du koke dobbelt opp med poteter til første middagen og bruke halvparten til denne retten så går det enda fortere å lage den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.