Jeg er så heldig å være velsignet med en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikke uvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha til middag neste dag
Noras kyllinggryte 2 chili 2 fedd hvitløk 1 ss ingefær, revet 2 ss olivenolje (evt. 2 bokser kokosmelk (store) tandoorikrydder garham massala krydder cayennepepper salt gurkemeie kanel paprikakrydder Hell over kokosmelken, og la det putre litt. 2 bokser kokosmelk
Her om dagen laget jeg en enkel kyllinggryte til meg og familien som jeg vil dele med dere. Det ble en mild start med kort dag og kun gjennomgang av hva dette emnet handler om
Her kommer en oppskrift på en asiatisk-inspirert kyllinggrytemedkokosmelk og mye annet godt. Du kan også lage en kjøttfri versjon ved å bytte kylling med for eksempel tofu eller linser og bønner
Tilsett paprika og brokkoli, kokosmelk og smak til med red curry. Bruk ønsket krydder - Jeg synes det er godt med Santa Maria kyllingkrydder/pastakrydder og salt
Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Tilsett hermetiserte tomater og kokosmelk, og la småkoke under lokk i ca
Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. KYLLINGGRYTE. Ha alt i en gryte sammen med rømme/creme fraiche, mango chutney, sennep og litt melk
Kyllinggryten serveres med ris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Varmende, spennende med østens mystikk. Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.