Legg på bringebærsyltetøy, og pynt med ferske bringebær og mynte. Nå er et nytt nummer av Shape-Up ute forresten – har dere sett de lekre påskefristelsene jeg har disket opp med
1 pk fryste bringebær, tines5-6 ss melissaften av 1/2 sitronHa bær, melis og sitron i en bolle og kjør til passe konsistent med stavmikserHa det over i en sikt og rør rundt til det blir bare saus og kornene fra bringebærene er borte. Smak til med mer melis el sitronsaft etter smak 1 pk
Åpne vaniljestangen og skrap ut innholdet og ha det i en gryte sammen med fløte og sukker. Mens panna cottaen avkjøles i kjøleskapet,kan du lage bringebærsausen
Visp opp en pakke med GoGreen vispbar fløteog bland ut i avkjølt grøt. Tin en pose med frosne bringebær og kjør de i en blender,gjerne med litt sukker, melis eller annen søtningog hell over riskremen
Sunn og proteinrik "riskrem-wannabe" medbringebærsaus. Det er så utrolig mange flinke og kreative mennesker med interesse for sunn mat, så å finne inspirasjon til å prøve nye oppskrifter er virkelig ikke noe problem
Ha på et tykt lag med krem og ha litt bringebærsaus på. Dette er en mektig, herlig dessert med mørk,. klissete sjokoladekake, deilig luftig krem og syrlig bringebærsaus på toppen
Avslutt med litt bringebærsaus rundt kanten. Kokte det deretter i en kjele med litt vann, og silte deretter mens jeg moste med en skje for å få ut saften
Utgangspunktet er tatt fra DENNE tidligere oppskriften, men denne gangen med litt andre smaker. Og bringebærsausen er så enkel og lages på nullkommaniks
Bringebærsaus. Smak til med sukker. Her er bringebærsausen ikke silt. Mos bærene med stavmixer, ha i litt vann til passe tyktflytende saus og sett til avkjøling
Denne desserten er kjempegod medbringebærsaus til. Hell det over i en sil med en skål under, så presser du saften ut av bærene med en skje eller en sleiv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.