Ha melk i en kasserolle sammen med frø fra vaniljestangen og sukrin. Pannacottamedbringebærsaus. #spisogspar #blogg #matglede #helse #mat #dessert #pannacotta #tips #lavkarbo #helg #hverdag #mamma #familie #bringebærsaus #lavkarbopannacotta #sommer #august #italia
Åpne vaniljestangen og skrap ut innholdet og ha det i en gryte sammen med fløte og sukker. Mens pannacottaen avkjøles i kjøleskapet,kan du lage bringebærsausen
I denne varianten av pannacotta er det revet sitronskall og ekte vaniljestang som setter smaken. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut det svarte belegget med frø på innsiden og ha dette i fløten
Du kan også lage en bringebærsaus til vaniljepannacottaen slik som jeg har gjort. Vaniljepannacotta er utrolig mektig, men samtidig helt fantastisk godt
Pannacotta er en italiensk dessert som består av en vaniljepudding toppet med bærsaus. Jeg har brukt litt sukker og honning til vaniljepuddingen og melis til bringebærsausen
Bringebærsausen er hentet fra LCHF-bloggen. Varm opp fløte, melk, vaniljepulver og sukrin forsiktig og la det trekke under kokepunktet til sukrinen er smeltet
Dette smaker nydelig sammen medvaniljepuddingen. Ha så også den oppsnittede vaniljestangen i fløten. Pannacottamed sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små
Legg gelatinen i en bolle med kalt vann i fem minutter og klem så ut vannetDel vanliljestangen på langs og skrap ut frøeneHa fløte og sukker samt vaniljestang og frøene i en kjele og kok forsiktig oppTa kjelen av varmen og tilsett gelatinplatene
Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
Snitt opp vaniljestangen og skrap ut de svarte frøene på innsiden. ♥ Det er veldig viktig at geléen har stivnet helt før du har over pannacotta-fløten, ellers vil fløten blande seg med geléen i stedet for å legge oppå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.