I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv
Brun saus lager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
En deilig, fyldigsaus med smak av deilig andefett. Nammis. Man må jo ha saus. Anden (lenke) var knallgod, men det var denne sausen som virkelig gjorde festen
Brun saus lager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Denne sausen er en skikkeligitalienskklassiker. Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante
Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss med riskremi mårra. Riskrem er en naturlig del av jula og sidenfamilientilHenrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar viriskremensiste søndagen i advent istedenfor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.