at de er fulle av deilig sjokolade, at jeg kan servere de til folk med både cøliaki og laktoseintoleranse, at de er så sykt enkle å lage, at de er så seige og gode, men fortsatt sprø og fine i kanten, at jeg kan lage de selv om jeg ikke har verken melk eller smør i kjøleskapet eller at de bare er så fantastisk gode
Seige små brownies – en munnfull sjokoladedrøm. Etter en liten runde på jobben med spørsmålet. Jeg hadde dette i en sprøytepose for lettere fordeling på et bakepapirkledd stekebrett
Flott å sende med barn som ikke vil ha frokost i handen på vei til skolebussen. Tenk at det faktisk er mye sunnere å spise denne kaka til frokost enn å spsie brød med brunost eller syltetøy
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Blir de ikke sprø kan du la dem stå litt ekstra på lav varme og med ovnsdøren på gløtt. Har vært litt slapp med armøvelsene mine i det siste, men det er viktig både for skuldre og rygg å holde det igang
Ha bakepapir i bunnen av kakeformen, og smør kantene. Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre med glutenfritt mel
Etter suksessen med de forrige havrekjeksene tenkte jeg å prøve på en ny vri. Stikk ut kjeks med feks et kjøkkenglass, eller bare skjær i passe stykker
GA_googleAddAttr("Tag", "glutenfrie-brownies"). Det har tatt meg litt tid og mange forsøk å sette sammen en glutenfri brownie som er på høyde med en brownie bakt på hvetemel
Sprøkokosbunnmed sitonkrem og sommerbær. D Utrolig lekkert med de friske bærene. Søt og sprøkokosbunn, syrlig og fettfattig sitronkrem og friske bær - nammis
La det surre sammen med krydderet i en kasserolle med litt olje. Fordel sausen ut over pizzabunnen. Smak til med litt salt og evt en liten teskje honning eller annet søtstoff (bare litt for å runde av det sure i tomatene)
Jeg varierer med finhakkede valnøtter eller andre nøtter og frø. Legg en klatt med deig midt på det ene bakepapiret, legg det andre papiret opp på igjen og bruk en kjevle å klemme deigen utover
Jeg har brukt Semper fin miks, men det går nok fint med også andre glutenfrie meltyper. Brownie cookies er sprø utenpå og seige inni, og de smaker godt av sjokolade
Server med kokt skinke, bløtkokt egg, ansjos, gulost, leverpostei etc. Bland alt det tørre i en bolle til det er godt blandet og melet ikke ligger igjen i bunnen av bollen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.