Til ogmed for den yngre garde var dette en innertier. Skjær tynne skiver av agurken med ostehøvel. Fordel purreringene oppå og legg på noen smørklatter
Jeg har bare prøvd denne retten med laks, men denne tror jeg vil smake godt ogsåmed hvit fisk f. Skru ned varmen og tøm over Creme Fraiche og Mango Chutney
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk og pinjekjerner
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røkt laks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost ogcreme fraishe. 100 g røkt laks. 50 g creme fraiche
Kyllingform Creme Fraiche servert med «baconris». , Mer cf, legg på hakket vårløk, dryss ost over formen, topp med cherrytomater, litt feta og evt de urtene du ønsker
Mat med Marith. Denne oppskriften fant jeg på Matbloggtoppenog under bloggen. Ris med bacon. Før maten hadde jeg herlige sorte oliven og et glass Lambrusco rosevin
Når deigen kjennes ferdig dekkes den til med et kjøkkenhåndkle og la heve på et lunt sted i ca. Tilsett olje og salt og mesteparten av melet, og arbeid deigen til den blir smidig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.