I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Bruschetta kan varieres med masse forskjellig. Min datter spurte meg om vi skulle spise Bruschetta til lunsj, uff tenkte jeg som overhode ikke liker tomater og derfor spiser det aldri
Fantastisk, enkel og smaksfull bruschetta. Tilsett balsamicoeddik og smak deg frem med salt og pepper. Bruk gode råvarer, smak deg frem hele veien og du vil vil garantert lage denne igjen
Det finnes et mange varianter av bruschetta. Fjern stenene fra tomatene opp del opp i fine små terninger og bland med olje og hakket basilikum, revet parmesan og hvitløk
Spicy tomat og linsesuppe med oste quesedilla til. Gjenta det samme med de to siste tortillaene. Det ble suppe i dag igjen, jeg synes suppe er veldig godt og spesielt nå som det er så kaldt ute, lagde oste quesedilla til
Mange forbinder nok fylte tomater med varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Treningssenteret idag blei bytta ut med langtur ute, sola må utnyttast når vi først får den
Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.