Jeg levde i spenningsforhold mellom Kostsirkel og Matpyramide på den ene siden og mors kjøkken, der mettet fett utgjorde store deler av moroa på den andre
Tilslutt, når man begynner å bli ferdig med hele saken, så tilsetter du eplejuicen eller sitronsaften til den får den perfekte balanse… eller på godt norsk, til den har en smak du liker
Bursdagkake til en som ville ha den med på jobben å kose seg med gutta. Her er det full åpning. -)Sukkerbunn med vaniljekrem med krem,skogsbær og sjokobiter i
Oppskrift på ris. Kok opp vann på vannkokeren og tilsett slik at det dekker all risen. Skal du ha mange gjester er dette super mat å servere da alt kan lages på forhånd
Del på TwitterDel på FacebookDel på Pinterest. søndag 26. januar 2014. Austmann Bryggeri Blåbærstout. Her kommer en anmeldelse av Blåbærstout fra Austmann Bryggeri, det andre ølet de har fått gjennom nåløyet hos Vinmonopolet i Januar
Disse barene (eller kulene om du heller vil ha de runde) er et perfekt mellanmål når man er som mest hungrig/sulten innan middag, eller kanskje innan man skal på trening
Kaken ble litt tørr,noe som antagelig har med størrelsen på rødbetene. Rasp rødbetene fint, gjerne på et jern fra Microplane som gir tynne fine strimler
Aller sist vil jeg pynte med mer valnøtter, gojibær og vingummi på toppen. 250 gram 70% sjokolade, smelt i vannbad250 gram extra virgin kokosolje, smelt i samme vannbad som sjokoladen, når den er smeltet- går raskt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.