Når vi har ekstra god tid, og kan forberede måltidet litt lager vi burgere. Og under vår shoppingtur til Gallerian og Strømstad Mat, kom jeg over noe som jeg håpet skulle ta våre burgere til de neste høyder og det gjorde det jammen
Så er det bare å skjære opp tomat og avocado, varme nanbrødene, legge på salat og legge lagvis i nanbrødet, topp med krydderyoghurt og burgeren serveres med de bakte søtpotetene
Ta deigen ut på bakebordet og form 5-6 hamburgere. I disse burgerne kan du velge om du vil male kjøttet selv eller få slakteren til å gjøre det for deg
Disse burgerene var et prosjekt jeg lenge har tenkt på uten å gjennomføre det. Jeg var ikke helt overbevist da jeg blandet ingredisene sammen siden jeg har hatt mange uheldige møter med veganske burgere, både hjemme på kjøkkenet og på restauranter
Hamburgere er elsket hjemme hos meg. Hamburgere er også en veldig spennende rett, med tanke på at det er bare fantasien som kan sette grenser på smak og tilbehør til denne retten
Så er det bare å legge litt salat og ønsket tilbehør på den ene delen,burgeren oppå der, og toppe det hele med brødet som er strødd med basilikum og hvitløkssalt
Heldigvis har jeg mye forskjellig, som denne digge, supersunne burgeren jeg har laget mange ganger. Heretter må den lages med burger av karbonadedeig fordi fiskeburgeren inneholder litt forskjellig jeg ikke har lov til å spise på kuren, men ikke noe galt med det
Jeg er ikke så veldig glad i vanlige burgere, men gi meg gjerne en skikkelig god vegetarburger. Dette var første gang jeg lagde burgere med linser, men det funket veldig bra
Så i går tok vi elgkjøttet vi hadde i fryseren for å male det opp til karbonadedeig så det kunne bli elgburgere og elgkarbonader, det er helt nydelig synes jeg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.