Plasser fyllet tilbake oppi potetene og strø eventuelt over litt revet ost på toppen. Koketiden varierer litt med størrelsen på potetene, så stikk litt i dem med en gaffel underveis
Ha potetene på et stort stekebrett, ringle over rikelig med olivenolje, salt og pepper. Metoden er utarbeidet av Heston Blumenthal som har forent vitenskapen med sine kokkekunster på kjøkkenet
Her i huset går det mye på laks, men torsk er nå en utrolig god fisk da, denne frosne torsken vi får her, er virkelig god, men jeg gleder meg til å komme til Norge og til å kjøpe fersk torsk
Bruk sterk varme med det samme du leggerkjøttet på grillen, ha på salt og pepper eller grillolje. Vi griller så ofte vi kan hele året, vi er jo så heldig at vi har værgudene på vår side, og behøver ikke å vente på godvær
Første besøk påbloggen. Det er over eit år sida eg posta oppskrift på denne varianten av lasagne sist (her), så eg tenker det er på sin rette plass å ta en reprise
Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
), men jeg tipper den også vil gjøre suksess på tapasbordet, sammen med flere andre småretter. Denne retten tryllet jeg sammen på få minutter og lot magien gjøre sitt i stekeovnen
Når du tar brødene ut av ovnen, pensle dem med smør og strø på salt. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Stek karbonadedeig med løk, tomatpure og krydder. Noen ting kan man spise igjen og igjen og igjen. Jeg anbefaler deg å lage dobbel, eller til ogmed kanskje trippel, porsjon
Serveres med ønsket pålegg. På bildet har jeg vaniljekesam, bringebær og blåbær på vaffelen. Vafler er en favoritt hos meg, og disse proteinrike søtpotet vaflene er sunnere enn vanlige vafler, smaker i tillegg kjempegodt, og kan nytes med god samvittighet både til hverdag og helg
I går var første dag på ferie og eg serverte den til heile familien med knallgode tilbakemeldinger. Det er en idê eg lenge har tenkt på, men tida har ikkje strukke til med masse jobb i det siste
Jeg hadde egentlig tenkt til å dele en fresh og tropisk glede-seg-over-sola-smoothie til dere, men innser at en sunn og digg kose-seg-inne-grateng passer litt bedre på en dag som denne
Pass godt på brødene mens de stekes så de ikke blir brente. La deigen til nanbrødene heve ca. Slik gjør du detLunk melken til den er fingervarm, tilsett sukker og smuldret gjær
Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Ettersom disse er laget av søtpotet, smaker de ekstra godt medpålegg som er litt salt eller krydret synes jeg
Kutt opp potetene med skal på, og fordel potetene og dei andre oppkutta grønsakene i ei langpanne. Med ei langpanne som dette, treng du verken tenka på ris eller poteter eller så mykje anna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.