Stekte kantareller med fløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
, og skjær dem i små terninger som kokes møre i smør i kjele med lokk. Grønnsakene kan også kokes møre i lettsaltet vann, moses og smakes til med smør og pepper
Spe med vann og la det småkoke under omrøring til all væske har fordampet. Rør så inn smør, og tilsett gressløk, løyrom og smak til med salt, pepper og sitronsaft
Grønnkål, romanosalat, tomat, paprika, avokado (med litt sitronsaft , salt og pepper) og kesam. Form til flate burgere og steik dei på middels-høg varme eller på grillen
Burgere er godt, og burgere på grillen er enda bedre, så legg en saftig hjemmelaget burger på grillen i dag med alt det gode tilbehøret du liker, som et godt burgerbrød, salat, dressing, ost, bacon, coleslaw og tomat for å nevne noe
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.