Jeg bruker Morten Schakendas oppskrift på mellomgrove brød til pinnebrødene mine. Ingenting er som å stå foran et bål, lukte (og hoste litt av røyken) med kalde kinn og kalde fingre mens du venter på at pølsene skal bli varme
Salt Sett stekovnen på 180 grader (varmluft) eller 200 grader (uten varmluft). Denne oppskriften er så enkel og rask at selv den travleste kan fylle fryseren med hjemmelaget, glutenfritt brød - for så å varme opp skiver i mikroen etter behov
Disse oreo cheesecake cookies er en av mine favorit kjeks men ved å tilsette knust candy cane i selve røren, for du en utrolig frisk og deilig smak på disse kjeks
Vi har fått massevis av snø i Stavanger, så her er stemningen på topp. Pisk sammen eggehvitene i en miksmaster til det blir hvittSmelt sammen melis og sirup i en gryte til det blir flytendeRør ut gelantinen i varmt vannTilsett gelantinen i sirupsmassenTilsett litt og litt av sirupsmassen i eggehvitene mens det piskes sammenTilsett peppermynten i eggehvitene og pisk det hele i noen minutter på full guffe til det blir en fin og klissete hvit masseTilsett massen i en form som er smurt med smør og melisGni massen utover og drypp noen dråper rød konditorfarge over det hele
Pinnekjøttet ble tilberedt på vanlig måte. Først vannet jeg ut i 1,5 døgn og byttet ut vannet 4-5 ganger, så dampet over pinner i 2,5 time og en halvtime i ovnen for å få en fin gyllen farge
I dag har jeg laget kakao påpinne. Eller rettere sakt kakao på papirsugerør (kjøpt på kremmerhuset). #kakaopåpinne #sjokolade #oppskrift #sjokoladekos #apesinsmak #diy #doityourselfe #hjemmelaget #jul #julegodt #kakao #venninnegave #vertinnegave #kos
tre på en pinne tomater, ost, oliven og ferske basilikum blader. Dette er ypperlig som matpakke på tur, eller som en deilig start på dagen, lunsj eller kvelds
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.