Populær og næringsrik risrettmedkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Stekt rismedkylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
ha hvitløken oppi medkyllingenog når den ikke lenger er rosa tilsetter du gulrot og mais. ha kyllingen i en bolle og ha over salt, pepper, hvitløkspulver og østersaus
Kyllingen serveres medrisog stekt bacon på toppen og gjerne en grønn salat. Tilsett kyllingog ananas i biter, smak til med salt, pepper og timian eller paprikapulver, bruk det du liker best
) - Server med kokt ris, bearnaisesaus og en frisk salat. (Selv om krydderet heter ''kebab-krydder'' blir det en helt annen smak sammen med creme fraiche og sitronsaft
fres så løk å eple i karri smøret, og tilsett så vann, hakka tomater, matfløte, buljongterning, sukker og sambal olek, prøv deg frem med de andre kydderne
Jeg hadde en halv tomat inni sammen medkyllingen, det er bare helt digg. Men i dag hadde jeg litt brokkoli i også for å se hvordan det ble, og så hadde jeg en pose med ruccuoasalat som snart må brukes opp og buttet litt av den i også
En lett og god sommermiddag medrisog en mix av diverse nøtter og tørket frukt. Legg maten opp på tallerkener og kok ut stekepannen med litt vann, soyasaus og honning
Fluff opp ris, da fungere medkylling, grønnsaker og pan juice. Rør inn timian, ris, lager og krydder. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 1 rød og 1 grønn pepper, frøene fjernet og tett skiver. 250g langkornet ris, skylles. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert. Slash hvert stykke kylling 2-3 ganger. Sett kylling, løk kiler og paprika i en stekegryte eller ildfast gryte, deretter kaste med 1 ss olje og barbecue-saus. Stek i 40 minutter, snu halvveis, før klissete og øm. Kok opp, dekk til og la det småkoke i 12 min. Slå av varmen, spissen i kornet, legge chili hvis du bruker, sette lokket på igjen og la risen damp i 10 minutter mer. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 1 rød og 1 grønn pepper, frøene fjernet og tett skiver. 250g langkornet ris, skylles. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.