Cannelloni med ricotta og spinat. 24. november 2014 by sollihelle Leave a Comment. Etter min andre tur til Italia i sommer ble jeg virkelig frelst på italiensk pasta
Cannelloni er fylte pastarør som gratineres i ovnen og er nok en supergod italiensk klassiker. [recipe type="name"]Cannelloni fylte pastarør[/recipe] [recipe type="image"][/recipe] Published
(Viss du har lagd pasta fra bunnen. Cannelloni er noe jeg bare har hørt store mafiosoer snakke om i gamle mafiafilmer, og det er tydeligvis bare moren deres som kan lage den riktig
Cannelloni smaker godt med salat og f eks fileter av grapefrukt til 4 personer. (oppskrift til 4 personer)500 g kylingkjøttdeig2 ss smør til steking6 lasagneplater4 ss olje2 rødløk1 fedd hvitløk200 g spinat1 pk snøfrisk naturell4 ss parmesansalt og pepperSett ovnen på 225 grader Kok lasagneplater i vann med olje og salt
Provence er en historisk provins i sørøstlige Frankrike mellom elven Rhône, Middelhavet og Alpene. Rør sammen vann og crème fraîche, og hell over grønnsakene
Cannelloni er fylte pastarør, men her benytter vi lasagneplater i stedet. 500 gr kjøttdeig2 rødløk1 boks hakkede tomater150 g frisk spinat1 fedd hvitløkSalt og pepperRevet ost6 cannelloni eller lasagneplater
Slik gikk jeg fram. Kjøttfylte cannellonier klare for ovnen. Cannelloni er pastarør som du fyller med f. Min cannelloni ble laget med en deilig innkokt kjøttsaus
Bland så revet parmesan med creme fraiche og vann, og hell over cannellonien. Cannelloni er en klassisk italiensk pastarett, og er antagelig en av de eldste variantene av pasta
Ta pannen fra varmen. Bruk en teskje og fyll Cannelloni Barilla. Legg cannelloni over. Dekk cannelloniene med resten av den hvite sausen og dryss resten av osten over
Begynn fra denne enden og rull platen stramt sammen rundt fyllet. Denne cannellonien med kjøttsaus tar noe tid å tilberede, men er så absolutt verdt strevet
Jeg var på nett for å leite etter inspirasjon og kom over Cannelloni på matprat. Jeg har endret på oppskriften siden jeg ikke hadde alt som stod i den opskriften, og for jeg ikke spiser svinekjøtt eller rødløk
Kok potetene al dente. Det er særs viktig at de ikke kokes for mye, skal heller være litt harde (senere på året kan du velge amadinepoteter eller såkalte partypoteter)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.