Caponata er en siciliansk rett som lages av stekte grønnsaker som surres i en sursøt saus. Noen mener retten stammer fra katalania, andre kaller caponata fetteren til franske ratatoille
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE. English version along with Norwegian. Norsk. (English below) Jeg har skikkelig sansen for Gordon Ramsay og etter å ha sett flere av programmene hans av forskjellige slag måtte jeg jo bare anskaffe meg noen av kokebøkene hans, bl
Jeg begynte å lage Caponata da denne tar lengst tid. Caponata. Caponata kan serveres lunken eller kald. Fordel Caponata i bunnen av tallerkenen (gjerne på en seng av ruccola), deretter rotmos
Polenta med ovnsbakt caponata. Polenta med ovnsbakt caponata. Månedens oppskriftsutfordring ga grunnen jeg trengte for å avlegge kokeboken fra River Café et nytt besøk
Melanzane alle Parmagiana – Caponata – Lam på itlaliensk. Ribollita betyr kokt på nytt, gamle rester blir piffet opp til en deilig suppe, opprinnelig bakt i en form i stekovnen der rester av brød og suppe ble smakt til med olivenolje, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.