Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteter og grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Deilige stekte potetermedsprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Skjær poteter i båter, tilsett det du vil av krydder og andre grønnsaker, og bak i ovnen til alt er sprøtt og gjennomstekt
Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter medpoteter. Derfor bare blander jeg dem sammen i samme form med litt olje, salt og pepper og volià
Bare for å slå det fast med en gang - dette her er et festmåltid, det er gjestemat på sitt beste. Dette er gjestemat der ingen behøver å bruke mange timer på tilberedelsen da mye kan gjøres på forhånd som å skrelle poteter og selleri og å kutte opp alle ingrediensene til salsaen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.