Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Server med frisk koriander, mangochutney og ekstra yoghurt ved siden av
I denne oppskriften starter jeg med å skjære baconet opp i terning. Når kjøttet er ferdigstekt har du i det ferdigstekte baconet, kjøttkraft, rødvin, laurbærblad og timian, samt alle grønnsakene du har gjort klare (forrige steg)
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Og vi elsker å prøve nye varianter av retter med lam. salt, pepper, timian. Og lam i gryte, skaper så utrolig herlige smaker sammen med løk, grønnsaker, tomat og ikke minst rødvin
Ha kjeksen i en pose og knus den med et kjevle eller tilsvarende, bland så inn smør og kanel. Ha vaniljefrø og sitronrasp sammen med kremost og melisen, og visp det sammen til en myk krem
Slå av kokevannet og mos sammen poteter og blomkål, spe med litt melk og tilsett litt smør. du kan godt koke poteter og blomkål i samme kasserolle, men la potetene få koke noen minutter først, før du legger i blomkålen
Jeg bruker kokefaste amandine poteter. Skyll og skjær opp potetene i tynne skiver, (la skallet være på) legg skivene på et stekebrett med bakepapir (unngå å legg potetskivene oppå hverandre) deretter pensler du dem med olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.