La stå i to timer eller mer, slik at frøene sveller opp og blir lettere å fordøye. Lenge lagde jeg den med hjemmelaget mandelmelk men i det siste er jeg blitt forelsket i hjemmelaget kokosmelk
en rådyrknoke i kjelen og sjokoladebrownie i ovnen Og så må man heller ikke glemme sneglene i magen (som nok skal dokumenteres og beskrives mere detaljert ved en senere anledning )
Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blirdet muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
Det har blitt tradisjon å bake denne kaken til jul og det fine er at selvom du ikke orker å spise alt i løpet av julen holder den seg fint helt til påske i kjøleskapet
Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Jo lenger den får stå i ovnen, jo bedre blir den. Samtidig skal det nevnes at dette er en av rettene som ble brukt i filmen «Julie og Julia» som i utgangspunktet inspirerte meg til å starte egen matblogg, det er derfor ekstra stas for meg å presentere den for dere her og nå
Det er ikke ofte vi serverer friterte bananer vår familie. De gangene det har skjedd, har tenåringen vår stått for kokkeleringen ved hjelp av en oppskrift fra mat og helseboka
Jeg vil vel heller si at man blir tykk av det man ikke spiser. Så la oss heller bli fort ferdige med det så vi kan få oppmerksomheten dit det hører hjemme - på det postive
JEG BLIR ALDRI DET. De blir aldri hverdagslig. DET JEG TRENGER ER Å VARIERE MER. kutt løk, paprika og chili i mindre biter, Stek løken i olje til den blir blank, så tilsettes paprika, chili hermetiske tomater og basilikum
Ja, nå er det snart jul og de fleste av oss står vel midt i forberedelsene til denne koselige tiden. Disse konfektene er rett og slett nydelige, og jeg kan love deg at hvis du har smakt på en så tar det ikke lang tid før du må ha en liten smakebit til
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Del dette. Fremgangsmåte Forvarm stekeovnen til 220 grader Del hver smørdeig plate i to på langsiden Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm) begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen
(ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
I dag er planen masse lek som vanlig, en tur ut i snøen, og film – jeg har kjøpt «den gode dinosaur» og er spent på om den faller i smak eller blir for skummel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.