Chimichurri saus er en kald Argentinsk saus som ofte serveres til biff i Sør-Amerika. Men denne sausen er så smaksrik og spennende, at jeg bruker den til alt av mat som tåler mye hvitløk
Kjøttet skal være romtemperert før det tilberedes. En halvtime på kjøkkenbenken er minimum. Salte og pepre kjøttet, og brun det raskt på alle sider i en stekepanne på høy varme
Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til. Bearnaise, peppersaus, soppsaus osv er alltid knallgodt, men har du testet chimichurri på biffen noen gang
Med denne retten skal vi til Afrika. Nærmere bestemt Nord-Afrika -Marokko, Tunisia eller Algerie. Her er det stor matglede og krydderne får sin velfortjente plass
Røkt blåkveite er en utrolig smakfull og lettvint fiskemiddag. Siden denne flyndrefisken allerede er behandlet trenger den kun 6 minutter i ovnen for å varmes
Biff har jeg desverre ikke hjemme så ofte. Ikke fordi jeg ikke liker det. Jeg elsker en god biff. Men så sjeldent at en finner god kvalitet til en fornuftig pris
Tomatconfit, tomatchutney, kandiserte tomater, tomatsyltetøy. kjært barn har mange navn. Dette er en av oppskriftene fra kokkekurset vi deltok på sist helg
For mange er tilbehøret til grillmaten nesten noe av det viktigste. Enig. , svarer jeg. Grillet mais, kremet potetsalat og den grønne salaten har vi spist oss ganske så mette på
Det siste biff-måltidet ombord i RMS Titanic var Indrefilet Forestiere. Det var en del av en ikke så helt liten 10 retters middag som ble servert i restauranten på første klasse, 14 april 1912
Chimichurri er en fabelaktig god saus som blir mer og mer populær. En nydelig grønn smaksbombe som passer perfekt til både kjøtt og fisk, samt at den er super til grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.